به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    حکم مهریه زن معتاد و درخواست طلاق زوجین
    برای پاسخ به این سؤالات به ماده 1133 قانون مدنی اشاره می کنیم که مرد می تواند با رعایت شرایط مندرج در این قانون در دادگاه تقاضای طلاق زن خود را بنماید. اگر بخواهد می تواند زن خود را طلاق دهد و دلیلی ندارد که مرد او را طلاق دهد.

    روال کار بدین صورت است که پس از مراجعه به دادگاه و ارجاع دعوا به داوری توسط دادگاه در صورت عدم سازش گواهی عدم امکان سازش یا حکم طلاق و زوجین پس از مراجعه به دفاتر طلاق و قرائت حکم طلاق، طلاق آنها ثبت شده است.

    طلاق نیازی به اثبات اعتیاد یا خیانت ندارد
    بنابراین زن و شوهر می توانند به راحتی این کار را برای جدایی از همسر خود انجام دهند و نیازی به هیچ دلیلی مانند اعتیاد یا خیانت و ... ندارند.

    در رابطه با موضوع مهریه باید بگوییم که مهریه یکی از مهمترین و اساسی ترین حقوقی است که به محض وقوع عقد به زن تعلق می گیرد و به محض وقوع عقد مهریه به ملکیت زن در می آید.

    اگر زن بعد از عقد مهریه خود را از مرد مطالبه کند، مرد مکلف به پرداخت آن یا پرداخت آن است.

    اعتیاد حق مهریه را از بین نمی برد
    اگر زنی معتاد به مواد مخدر باشد مرد باید مهریه همسرش را بپردازد و اعتیاد تاثیری در کاهش و حتی کاهش مهریه او نخواهد داشت.

    بنابراین اگر به موضوع مالکیت زن بر مهریه توجه کنیم، باید گفت که زنان به محض وقوع عقد، مالک مهریه خود می شوند، حتی زنان معتاد یا زناکار.

    پس اگر مردی با همسر معتاد خود رابطه جنسی داشته باشد و بعد بخواهد او را طلاق دهد یا حتی مهریه خود را بدون طلاق همسرش مطالبه کند، تمام مهریه باید به زن پرداخت شود و اعتیاد زن به معنای عدم وجود مهریه نیست. متعلق به او و اگر نکاح زن معتاد قبل از جماع به طلاق ختم شود نصف مهریه به آن زن تعلق می گیرد.

    اعتیاد زن باعث کاهش مهریه نمی شود
    چون در زمان عقد مهریه نصف می شود و فقط عدم وجود رابطه زناشویی در اینجاست که مهریه را نصف می کند و زن معتاد تاثیری در کاهش مهریه ندارد بنابراین اعتیاد زن او را از این امر محروم نمی کند. حق مهریه یا حتی کاهش آن. میزان مهریه او نیز افزایش نمی یابد و اگر مردی بخواهد همسر معتاد خود را طلاق دهد باید مهریه او را به طور کامل بپردازد.

    آیا زن معتاد حق دریافت نفقه دارد؟ شرایط دریافت نفقه زن معتاد چیست؟
    مطابق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی نفقه عبارت است از کلیه نیازهای متعارف زن از قبیل مسکن، غذا، اثاثیه، هزینه های منزل و درمان و در صورت عادت یا نیاز به خادم به دلیل نقصان یا بیماری.

    باید بدانیم که قانون برای نفقه مبلغ مشخصی تعیین نکرده است و زن در صورت تمکین ملزم به پرداخت نفقه خواهد بود. تمکین یعنی زن با شوهرش رابطه زناشویی داشته باشد و به زنی که تمکین نکند فاسق گویند. اینکه زوجه در محل سکونت شوهر خود سکونت داشته باشد به این معناست که زن در صورتی که در محلی که شوهر تعیین می کند زندگی کند در صورتی که زن در محل سکونتی که شوهر انتخاب کرده و بدون رضایت شوهر در جای دیگری زندگی می کند مستحق نفقه است. یا خروج از منزل نامشروع است و شوهرش شرعاً نمی تواند نفقه او را بدهد.

    نفقه مربوط به تمکین است نه اعتیاد
    بنابراین با توجه به مطالب فوق باید بگوییم که نفقه زن فقط مشروط به تمکین است و مسائل دیگری مانند اعتیاد یا خیانت و جنایت و ... باعث از بین رفتن حق نفقه زن نمی شود.

    نکته دیگری که در مورد نفقه خالی از لطف نیست این است که قانون به توانایی مالی مرد در موضوع نفقه توجهی نکرده است، اما طبق رویه موجود کارشناسان با توجه به نفقه مرد در عمل میزان نفقه را تعیین می کنند. ظرفیت مالی.

    برای مصالح خانوادگی اگر مردی از نظر مالی قوی نباشد به طور نامحسوس و ضمنی آن را در نظر می گیرند و نفقه همسرش را کمتر تعیین می کنند.

    مبینا قره گوزلو
    دوشنبه 30 / 3 - 5:47 PM
    بازدید : 248
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه