به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

     

    جرم خیانت در امانت چیست؟

    کلمه «امانت» از صفات تعالی انسان است که در مقابل صفت منفور خیانت است. امانت داری عمل پسندیده و قابل تحسینی است، اما نه تنها عمل پسندیده محسوب می شود، بلکه اگر فردی خلاف آن را انجام دهد، به این معناست که مرتکب جرم شده و طبق قانون مجازات اسلامی قابل مجازات است. مجازات است. جهت درک کامل جرم خیانت در امانت مطالبی در ذیل اعلام می گردد

     

    امید است با مطالعه آن به تمامی سوالات این جرم که یکی از مصادیق بارز جرایم علیه مال و مالکیت می باشد بیابید.

     

    خیانت در امانت یکی از جرایم مهم حقوقی است که مصادیق مختلفی دارد. در واقع برای آشنایی با جرم خیانت در امانت لازم است به تعریف قانونی این جرم در ماده 674 قانون مجازات اسلامی در قسمت مجازات ها مراجعه شود. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پولی را به شخصی بسپارید، اما وقتی آن را پس گرفتید، آن شخص از پس دادن آن به شما امتناع می کند و آن را تصاحب می کند یا عمداً آن را هدر می دهد. در این صورت جرم خیانت در امانت محقق شده است.

     

    به عبارت دیگر، جرم خیانت در امانت به معنای استفاده، تصرف، اتلاف یا تلف عمدی مالی است که به امانت سپرده شده و قرار بوده به مالک مسترد شود، اما شخصی به قصد اضرار به مالک یا اصلی. متصرف مال را به او مسترد نمی کند.

     

    در جرم خیانت در امانت توجه به این نکته مهم و ضروری است که شخص با میل باطنی و رضایت کامل، مال خود را به شخص مورد نظر بسپارد. بنابراین اگر مرتکب با کلاهبرداری از شخص مورد نظر پولی به دست آورد، این جرم کلاهبرداری است.

     

    ذکر این نکته مهم و ضروری به نظر می رسد که در رویه قضایی امکان تعقیب مستاجر به جرم خیانت در امانت وجود ندارد مگر در موردی که در زمان اجاره ملک یا آپارتمان اشیاء داخل آپارتمان به همچنین به مستاجر سپرده شده است، در این صورت و در صورت تصرف یا تلف مال، مستأجر به دلیل خیانت در امانت قابل تعقیب است.

    دادگاه صالح برای رسیدگی به خیانت در امانت

    رسیدگی به جرم خیانت در امانت در صلاحیت دادگاه کیفری دوم است. به طور کلی رسیدگی و طرح شکایت به جرم خیانت در امانت با طرح شکایت به دادگاه صالح انجام می شود. توجه داشته باشید که طرح شکایت به دادسرا امری کاملا تخصصی است و با توجه به اینکه اولین گام برای طرح شکایت، طرح شکایت به دادسرا می باشد و مستلزم ارائه مدارک محکمه پسند است، توصیه می شود برای جرم خیانت در امانت شکایت کنید. با یک وکیل حرفه ای و کاربلد کیفری مشورت کنید.

     

    گاهی ممکن میباشد به اسم متهم به خیانت در امانت به دادسرا احضار بشوید. در این مورد با توجه به عدم آگاهی عموم از تشریفات لازم برای رسیدگی به جرم خیانت در امانت، توصیه می شود برای جلوگیری از تضییع حقوق خود با وکیل مشورت کنید.

    حضور وکیل کیفری مجرب در رسیدگی به پرونده خیانت در امانت در دادگاه نیز می تواند بسیار موثر باشد. در واقع در جرم خیانت در امانت مانند سایر جرایم قابل مجازات مؤسسات و جرایم اختصاری و تشدید پیش بینی شده است که وکیل متخصص در امور کیفری می تواند راهنمای شما در این امر باشد و تمام تلاش خود را برای مطالبه گمشده شما به کار گیرد. حقوق. برای استفاده

    خیانت در امانت نوعی رفتار مجرمانه است که قانونگذار در مواد 673 و 674 قانون مجازات اسلامی تعریف کرده است و در اصطلاح خیانت در امانت به این معناست که شخصی آن را تصاحب، تخریب، مفقود یا استفاده از آن با نیت بد. علیرغم اینکه متعهد شده است مال امانی را به سپرده گذار سند بزند یا در محدوده خاصی از آن استفاده کند.

     

    شرایط ایجاد کننده جرم خیانت در امانت

    1) مال مورد خیانت باید مال باشد یا حداقل وسیله تحصیل مال باشد

     

    2) ملک مذکور باید از طرف مالک یا متصرف قانونی به امین سپرده شود

     

    3) بین خیانت در امانت و ضرر به شاکی رابطه سببیت وجود دارد.

     

    4) امانت از طرف مالک یا متصرف قانونی به امین باید واقع شده باشد.

    ارکان جرم خیانت در امانت

    برای تحقق هر جرمی احراز سه رکن لازم است به طوری که اگر حتی یکی از آن ارکان محقق نشد، جرم مذکور محقق نشده است. در ادامه محقق خواهد شد، عناصر تشکیل دهنده آن را آماده کرده و توضیح مختصری در مورد آن خواهیم داد

     

    1) رکن قانونی جرم خیانت در امانت

    ماده 674 قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 به بررسی رکن قانونی جرم خیانت در امانت می پردازد که از مال منقول و غیرمنقول یا نوشته هایی مانند سفته، رسید و امثال آن به عنوان اجاره یا امانت استفاده شود.

    یا رهن برای نمایندگی یا هر کار با یا بدون دستمزد. به کسی داده شده و از این رو قول داده است که اشیاء مذکور مسترد می شود یا برای کار خاصی استفاده می شود و صاحب آن اشیاء به ضرر صاحب یا متصرف آنها استفاده می کند یا آنها را از بین می برد یا تلف می کند. حبس از 6 ماه تا 3سال محکوم میشود

     

    2) عنصر مادی جرم خیانت در امانت به دو صورت رفتار بدنی و شرایط وقوع جرم قابل بررسی است.

    رفتار فیزیکی شامل الف) استفاده غیرقانونی یا غیر متعارف از مال امانی با نیت بد ب) تملک مال امانی یا عدم استرداد اموال امانی یا اجاره دادن آن یا به هر نحوی به دیگری ج) اتلاف مال امانی د) از دست دادن مال امانی مثلاً شخص عمداً از حفظ مال امانت کوتاهی می کند و این بی توجهی منجر به تلف شدن مال می شود.

    مبینا قره گوزلو
    جمعه 7 / 11 - 2:57 PM
    بازدید : 130
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه