به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

     

    بررسی شرایط اثبات نکاح و اثبات نسب

    امروزه بسیاری از مردم مدرک ازدواج و اثبات نسب را می خواهند. راه های مختلفی برای اثبات نسب و ازدواج وجود دارد. در نظر داشته باشید که برای اثبات هر یک از موارد ذکر شده ابتدا باید دادخواست رسمی بدهید. گاهی فرزندان برای اثبات نسب خود ابتدا باید ازدواج والدین خود را ثابت کنند. شایان ذکر است که برای اثبات نسب راه های دیگری مانند آزمایش DNA وجود دارد. وکالت این گونه دعاوی توسط وکیل خانواده انجام می شود. البته وکیل هم می تواند پیگیری کند.

     

    در ادامه در مورد این موضوع بیشتر توضیح خواهیم داد.

     

    امور حقوقی برخی از پرونده های مربوط به اثبات نکاح با ارائه سند رسمی ازدواج پیگیری می شود. در صورت نداشتن سند ازدواج به دلیل عدم ثبت رسمی، اثبات ازدواج نسبتاً مشکل خواهد بود. شایان ذکر است با توجه به پیچیدگی های این گونه پرونده های حقوقی، اکثر افراد از وکلا مشاوره می گیرند. برخی از وکلا در این زمینه تخصص دارند. وکلایی که به قانون مدنی و قوانین مرتبط تسلط دارند.

     

    بررسی شرایط عمومی برای اثبات نکاح و نسب

    به طور کلی، همسر و والدین متقاضی اثبات ازدواج و اثبات نسب متوفی هستند. اگر یکی از زوجین غایب باشد، همسر اغلب اقداماتی را برای اثبات ازدواج انجام می دهد. پس از فوت یکی از همسران متوفی برای اینکه در انحصار وراثت جزو وراث ذکر شود باید ازدواج خود را ثابت کند. ذکر این نکته در صورت وجود سند رسمی ازدواج نیازی به تشکیل پرونده قضایی و ثبت دادخواست رسمی نیست.

     

    به خاطر داشته باشید که ساده ترین راه برای فرزندان برای اثبات نسب بودن، ارائه شناسنامه است. در این گواهی نام والدین به طور دقیق ذکر شده است. از دیگر راه های اثبات نسب می توان به آزمایش DNA اشاره کرد. این نوع آزمایش اغلب در صورت زنده بودن والدین انجام می شود. ثبت درخواست آزمایش DNA برای والدین متوفی عوارض قانونی زیادی دارد.

     

    در صورت عدم وجود سند رسمی باید دادخواست به دادگاه تقدیم شود. برای اثبات نکاح، شاهدان عقد می توانند برای شهادت در دادگاه حاضر شوند. پیچیدگی قانونی اثبات ازدواج به طور قابل توجهی بیشتر از اثبات نسب است.

    شرح تشریفات پیگیری پرونده های حقوقی برای اثبات ازدواج و نسب

    اولین قدم برای اثبات ازدواج و نسب، تقدیم دادخواست رسمی است. در نظر داشته باشید که قبل از مراجعه به دادگاه برای تنظیم دادخواست باید درخواستی را تهیه کنید. در این نامه باید دلایل خود را برای ثبت درخواست به طور کامل توضیح دهید. با دریافت مشاوره از وکیل در خصوص نحوه تنظیم دادخواست، احتمال موافقت دادگاه با درخواست ملاقات بسیار بیشتر خواهد شد.

    در صورت رد ادعای مطرح شده در این خصوص پس از اولین جلسه دادگاه، افراد حداکثر تا ده روز فرصت دارند تا اعتراض خود را مطرح کنند. گاهی قاضی در صورت لزوم و با توجه به شرایط پرونده درخواست آزمایش DNA می کند. در چنین شرایطی پس از مشخص شدن نتایج آزمون، جلسه دیگری برای اعلام رای نهایی دادگاه تشکیل می شود.

    لیست مدارک مورد نیاز را بررسی کنید

    به طور کلی مدارک مورد نیاز برای اثبات ازدواج و اثبات نسب در هر مورد متفاوت است. از رایج ترین مدارک مورد نیاز برای پیگیری پرونده می توان به سند ازدواج، شناسنامه و مدارک هویتی مانند شناسنامه اشاره کرد. در نظر داشته باشید افرادی که برای پیگیری پرونده خود وکیل گرفته اند باید دارای وکالت نامه رسمی نیز باشند. شهود باید کپی مدارک هویتی خود را برای شهادت در دادگاه بیاورند.

     

    در صورت نیاز به انجام آزمایشات پزشکی، باید آنها را در آزمایشگاه های مورد تایید دادگاه انجام دهید. در نظر داشته باشید ارائه نتایج آزمون در جلسه بعدی دادگاه الزامی است. گفتنی است ارائه مدارک پزشکی مرتبط با هویت و نسب در جلسه دادگاه موجب تسریع در روند پیگیری پرونده قضایی می شود.

     

    گاهی درخواست اثبات پدری توسط مادر طفل مطرح می شود. در چنین مواردی پدر کودک منکر رابطه با فرزند خود می شود. در این شرایط ابتدا مادر باید سند ازدواج خود را برای ثبت دادخواست ارائه دهد. پس از جلسه دادگاه، اگر پدر نسب را نپذیرد، قاضی دستور آزمایش DNA را می دهد.

     

    گرفتن وکیل برای پیگیری پرونده های اثبات والدین

    همانطور که قبلا اشاره کردیم، پیگیری این گونه پرونده ها دارای عوارض حقوقی زیادی است. برخی از قوانین مربوط به این حوزه در طول زمان تغییر می کند. اگر می خواهید درخواست اثبات ازدواج و اثبات نسب را ثبت کنید، می توانید با استخدام وکیل پرونده خود را سریعتر پیگیری کنید. شایان ذکر است تنها وکلای متخصص توانایی پیگیری این گونه پرونده ها را دارند. بنابراین برای پیگیری این دسته از پرونده ها نمی توان از وکلای مدنی راهنمایی گرفت.

    مبینا قره گوزلو
    چهارشنبه 17 / 12 - 9:55 PM
    بازدید : 125
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه