به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

     

    در فرآیند وصول مطالبات و احقاق حقوق قانونی، عملیات اجرایی و اجرایی دو مصداق مهم دارد. یکی اجرائیه صادره از طرف اجرای احکام در خصوص اسناد تکلیفی و دیگری اجرائیه اجرای احکام دادگستری. روش های متفاوت و نسبتاً پیچیده ای برای توقف و لغو فرآیند اجرا وجود دارد که سعی شده در این مختصر به آنها اشاره شود. مقصود از ابطال اجرائیه، ابطال و بی اثر شدن دستور مرجع ذیصلاح مبنی بر شروع عملیات اجرایی است و منظور از ابطال عملیات اجرایی، ابطال و ابطال و اعاده به حالت قبل اقدامات انجام شده در قالب اجرای یک سند معتبر مثلاً در مورد چک یا مهریه یا سند رهنی که یکی از اسناد لازم الاجرا است، ابتدا توسط مجریه صادر می شود و پس از آن با معرفی طلبکار و ذینفع سند، اموال ذی ربط صادر می شود. بدهکار و مدیون توقیف می شود یا این شخص ممنوع الخروج است. همچنین ممکن است در صورت وجود دلایل دلیل قانونی برای توقف موقت عملیات اجرایی در قالب دستور موقت تا رسیدگی به ادعای اصلی بدهکار وجود داشته باشد. در خصوص احکام صادره از محاکم، امکان ابطال عملیات اجرایی یا توقف عملیات اجرایی و یا ابطال عملیات اجرایی در حالت عادی وجود ندارد، اما تأسیسی تحت عنوان اعتراض وجود دارد. شخص ثالث اجرایی می تواند در صورت وجود شرایط، مدعی را ارجاع دهد همچنین فرض بر این است که برای محکوم علیه امکان تجدیدنظر یا اعاده دادرسی وجود دارد و حکم اجرا شده است که در این صورت لغو عملیات اجرایی و اعاده به بدون نیاز به درخواست ابطال اجرائیه می توان وضعیت قبلی را از مرجع ذیصلاح درخواست کرد.نکات مهم در مورد ابطال اجرایی1- دعوای ابطال اجرائیه معین موردی است که اجرائیه از طرف دایره اجرای ثبت و در مورد اسناد و مدارک الزامی صادر شده باشد و در مورد اجرائیه صادره از اجرای دستورات قضایی دعوی شود. برای ابطال قابل طرح نیست.

    ۲- پس از صدور اجرائیه، اجرائیه جز از طرق قانونی شکایت از قبیل تجدیدنظرخواهی، تجدیدنظرخواهی، تجدیدنظرخواهی، اعتراض ثالث و اعاده دادرسی و همانطور که در مورد اجرائیه های صادره از سوی قوه قضائیه گفته شد، قابل توقف یا لغو نمی باشد. ، دعوای بطلان سابقه و موضوعیت ندارد.
    3- جهت اطلاع از راه های شکایت از تصمیم و روش های توقف اجرای احکام صادره از سوی قوه قضائیه به مطلبی با همین عنوان در سایت ما مراجعه نمایید.
    4- به نظر می رسد در مورد ابطال اجرائیه هم متقاضی اجرا و هم دایره اجرای ثبت باید به عنوان متهم در نظر گرفته شوند، اما دیده شده است که برخی قضات به دلیل برتری، شمول اجرای ثبت را ضروری می دانند. و اعتبار احکام دادگاه های متهم. آنها نمی دانند و برای آن مرجع دفاعی نمی اندیشند.
    5- به نظر می رسد دعوای ابطال اجرائیه یک دعوی مالی بوده و مستلزم پرداخت 5/3 درصد اموال قوه مجریه به عنوان حق الزحمه است، اما فرض غیرمالی در این گونه دعاوی نیز مورد تجربه نگارنده قرار گرفته است. .
    6- در نتیجه ابطال اجرائیه کلیه اقدامات متقاضی و مدعی اعم از توقیف ملک و ممنوعیت خروج بدهکار لغو و به حالت قبل باز می گردد.
    7- دعوای ابطال ثبت اجرائیه دعوی بسیار پیچیده ای است و دیده شده است که وکلا و قضات حتی اطلاعات کافی در این باره ندارند و برنامه ریزی و مدیریت این دعوا نیازمند تجربه و تخصص است. بنابراین قبل از هر اقدامی اکیدا به وکیل توصیه می شود. به کارشناس دعاوی مالی و ملکی به ویژه دعاوی مربوط به مراحل ثبت و راه های ابطال آن مراجعه کنید.
    منظور از دعوای ابطال اجرایی چیست؟منظور از دعوای ابطال اجرائیه عبارت است از درخواست ابطال اجرائیه های صادره از موسسات یا نهادهای غیرقضایی که ریاست تصمیمات آنها بر عهده قاضی و شخصی که مبنای قضایی ندارد، مانند اجرائیه های صادره از اداره ثبت احوالدعوای ابطال اجراییه یا تعلیق اجرائیه در کدام دادگاه رسیدگی می شود؟به طور کلی کلیه دعاوی راجع به ابطال اجرایی و ابطال عملیات اجرایی در دادگاه محل اقامت خوانده رسیدگی می شود.

    مبینا قره گوزلو
    جمعه 20 / 8 - 3:27 PM
    بازدید : 174
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه