به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    جرایم مواد مخدر اغلب با کشف مواد مخدر کشف شده در اختیار متهم اثبات می شود. البته کنترل های نامحسوس و تعقیب متهمان تا کشف مواد مخدر و دستگیری آنها در حین ارتکاب جرم نیز از جمله اقداماتی است که دادسرا و دادگاه بر اساس گزارش ها و گواهی ماموران به آن استناد می کنند. در این جرایم اغلب اثبات بی گناهی بسیار دشوار است زیرا متهم با مواد مخدر شناسایی و دستگیر می شود.

     

    ماهیت این جرایم به گونه ای است که دلیل اثبات کشف مشترک مواد در اختیار افراد است. در این جرایم، شواهد دیگری مانند سند، نظریه کارشناسی و DNA به ندرت یا شاید هرگز موضوعی برای استناد پیدا نمی کنند. این امر و همچنین مجازات های سنگینی که برای این دسته از جرایم در نظر گرفته می شود، نیاز به وکیل متخصص در این زمینه را برای وکالت پرونده مواد مخدر ایجاد می کند. یعنی وکیل جرایم مواد مخدر.

     


    کدام دادگاه به جرایم مواد مخدر رسیدگی می کند؟
    بر اساس بند ج ماده 303 قانون آیین دادرسی کیفری، کلیه جرایم مربوط به مواد مخدر، روانگردان و پیش سازهای آنها و قاچاق اسلحه، مهمات، اقلام و مواد کنترل شده در دادگاه انقلاب رسیدگی می شود. دادگاه انقلاب در مرکز هر استان تشکیل می شود. اگر شهرستانی دادگاه انقلاب نداشته باشد، متهمان جرایم مواد مخدر به نزدیکترین حوزه قضایی که دادگاه انقلاب دارد اعزام می شوند.

     

    مجازات جرایم مواد مخدر طبق کدام قانون است؟
     همچنین وجود شرایط مربوط به جرم و نحوه ارتکاب آن و ویژگی های مجرم از عوامل مؤثر در میزان مجازات است.


    وکیلی که در زمینه وکالت پرونده های مواد مخدر فعال است باید به همه این نکات توجه داشته باشد و هر یک را بررسی و در اختیار مقام محترم قضایی قرار دهد زیرا در این دسته از پرونده ها جزئیات بسیار مهم و تعیین کننده ای در جریان مورد است.

     

    حبس برای جرایم مواد مخدر بر چه اساسی است؟
    در این دسته از جرایم با توجه به نسبت وزن مواد مخدری که حمل یا نگهداری می شود، مجازات حبس در نظر گرفته می شود.

     

    آیا اموال ضبط شده از جرایم مواد مخدر مصادره می شود؟
    علاوه بر مجازات های پیش بینی شده برای جرایم مواد مخدر، مصادره کلیه اموال ناشی از این مسیر نیز در حکم ذکر شده است. البته این توقیف به استثنای حکم معمول برای خانواده محکوم یا به اصطلاح مستثنیات شرعی است.

     

    دادگاه مکلف است مشخصات دقیق اموال توقیف شده را اعلام کند. ضمناً در حکم مال صغیر که بنا به نظر کارشناس یا کارشناس استثناء محسوب می شود دقیقاً قید شده است.

     

    آیا می توان جرایم مواد مخدر را کاهش داد؟
    همانطور که می دانید پرونده های جرایم مواد مخدر با یکدیگر متفاوت بوده و در هر کدام بسته به نوع مواد مخدر و شرایط جرم و سایر اجزای پیچیده مجازات های متفاوتی در نظر گرفته شده و در نتیجه امکان تخفیف در آنها وجود دارد. ناهمسان. است. اما در مجموع عواملی مانند همکاری موثر، نوع و میزان مواد مخدر کشف شده، حسن رفتار و سابقه مرتکب در زندان، سن و بیماری و سایر عوامل می تواند در اجرای احکام تخفیف در مجازات جرایم مواد مخدر موثر باشد. وکیلی که در وکالت پرونده های مواد مخدر تخصص دارد، در بسیاری از موارد می تواند هنر وکالت را به نمایش بگذارد تا مقام قضایی را متقاعد کند که بالاترین تخفیف را برای موکل خود دریافت کند.

     

    آیا امکان تعلیق یا تغییر مجازات جرایم مواد مخدر وجود دارد؟
    پاسخ به این سوال چون در قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر ذکر نشده است ابهاماتی ایجاد می کند. در این راستا نظر مشورتی به شماره 1079/7/92 در سال 1392 صادر شد که توانست تا حدودی این ابهامات را برطرف کند. در این نظریه بیان شد که به جز مواردی که به موجب ماده 47 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 از مقررات تعلیق خارج شده اند، سایر جرایم مذکور در قانون اصلاح مبارزه با مواد مخدر قابل تعلیق است.

     

    یک وکیل فعال در زمینه وکالت از مواد مخدر می تواند با آگاهی و تجربه از چنین نکات ریز و پیچیده ای که در این دسته از جرایم وجود دارد، رأی را تا حد زیادی به نفع موکل خود تغییر دهد.

     

    مجازات جرایم مربوط به مواد مخدر در چه مواردی افزایش می یابد؟
     جرایم استفاده از سلاح یا حمل سلاح مجازات تشدید می شود.

     

    آیا می توان به جرایم مواد مخدر اعتراض کرد؟
    آره؛ احتمال نقض آرای صادره در دادگاه بدوی به دلیل واخواهی در مرحله تجدیدنظر وجود دارد. امکان رسیدگی مجدد به پرونده نیز وجود دارد. وکیل وکالت پرونده مواد مخدر می تواند با علم و تجربه خود در موارد اعتراض به آراء مانند تجدیدنظرخواهی یا اعاده دادرسی روند پرونده را تا حد زیادی تغییر دهد.

    مبینا قره گوزلو
    شنبه 14 / 3 - 1:28 PM
    بازدید : 223
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه