به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

     


    طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟
    ازدواج یکی از رایج ترین قراردادها در هر جامعه ای است. اما این ازدواج همیشه عاقبت به خیر نمی شود و گاهی با شکست مواجه می شود. پس از اینکه ادامه زندگی برای هر یک از طرفین غیرممکن می شود، این زوج به دنبال راهی برای جدایی قانونی می گردند. طلاق راهی برای جدایی افراد طبق قانون است. از آنجا مشکلات زندگی زناشویی طرفین را تحت فشار قرار می دهد، زوجین به دنبال راهی سریع هستند که طلاق توافقی بهترین گزینه است. ممکن است این سوال پیش بیاید که طلاق توافقی چقدر زمان می برد که در این مقاله به طور کامل توضیح خواهیم داد.

    طلاق یک رویداد رسمی تلقی می شود که برای دریافت حکم آن باید رعایت شود. طلاق اعم از توافقی یا غیر توافقی تشریفاتی دارد. اما طلاق توافقی تشریفات بسیار کمتری دارد و زمان بسیار کمتری نسبت به طلاق غیر توافقی می گیرد. هر یک از مراحل طلاق توافقی مدتی طول می کشد. برخی از این مراحل الزامی است و باید رعایت شود و برخی دیگر برای کاهش زمان وصول صیغه طلاق قابل حذف است. در ادامه توضیح خواهیم داد که هر یک از مراحل طلاق توافقی چقدر طول می کشد. مراحل طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟
    1- درخواست طلاق و تعیین شعبه: در مرحله اول یکی از طرفین باید درخواست طلاق خود را در یکی از مراجع قضایی ثبت کند. پس از درخواست این مورد، پیامکی برای شما ارسال و به شعبه دادگاه خانواده مورد نظر دعوت خواهید شد. در پاسخ به این سوال که این مرحله از طلاق توافقی چقدر طول می کشد، باید گفت تا ده روز دیگر برای شما پیامک ارسال می شود. زمان ارسال پیامک به میزان شلوغی شعب دادگاه خانواده بستگی دارد.

    اگر ظرف ده روز برای شما ارسال نشده است، بهتر است از طریق دفاتر قضایی درخواست خود را پیگیری کنید.

    2- حضور در دادگاه: پس از تعیین وقت مراجعه که بر اساس تعداد مراجعه کنندگان شعبه مورد نظر شما تعیین می شود، باید در تاریخ مذکور در دادگاه حضور یابند. در مقابل قاضی درخواست خود را که مبنی بر طلاق توافقی است بیان می کنید. پس از بیان اظهارات خود به مشاوره و داوری ارجاع خواهید شد. این مرحله از طلاق توافقی نیز زمان بسیار کمی می برد.

    3- مشاوره و داوری: در طلاق توافقی، مشاوره و داوری چقدر طول می کشد؟ قضاوت باید توسط نزدیکان شما انجام شود. در واقع داوری به این معناست که نزدیکان شما سعی می کنند بین شما سازش کنند. شما باید این افراد را به دادگاه معرفی کنید و گزارش آنها را مبنی بر عدم امکان سازش به دادگاه ارائه دهید. در مشاوره باید توسط یکی از مشاوران مورد تایید قوه قضائیه مشاوره داشته باشید. تعداد این جلسات را قاضی تعیین می کند اما معمولا جلسات مشاوره طلاق 5 جلسه به طول می انجامد. 4- حضانت فرزندان و پرداخت حقوق زن: در جلسه بعدی دادگاه باید مدارکی را ارائه دهید که نشان دهنده حقوق زن و حضانت باشد. بچه ها موافقید اگر در مورد هیچ یک از این موارد موافق نباشید، طلاق توافقی بیشتر طول می کشد. قاضی پس از تصمیم گیری در مورد تمامی این موارد، دستور عدم سازش را صادر می کند که باید به ادارات ثبت احوال شود.

    5- ثبت رسمی طلاق: پس از صدور حکم عدم انطباق باید به یکی از دفاتر ثبت طلاق مراجعه و صیغه طلاق را صادر و آن را به صورت رسمی ثبت کرد. ثبت طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟
    1- پس از صدور حکم عدم سازش بین زوجین حداکثر تا 3 ماه فرصت دارید به دفترخانه مراجعه و طلاق خود را ثبت نمایید. در واقع 3 ماه طول می کشد تا حکم طلاق متقابل از بین برود و پس از آن مجدداً حکم صادر شود.

    2- در صورت عدم مراجعه زن برای ثبت طلاق، مرد می تواند حکم طلاق را صادر کند. اما اگر مرد نیاید، زن به تنهایی نمی تواند طلاق دهد. مرد 15 روز فرصت دارد برای امضای سند ازدواج به دفتر طلاق مراجعه کند.

    3- اگر بعد از 15 روز مرد برای ثبت طلاق نیامد، زن به تنهایی می تواند طلاق را صادر و ثبت کند مگر اینکه مرد عذر موجهی برای غیبت خود داشته باشد.

    4- در صورت پیگیری طلاق توسط وکیل، نیازی به حضور طرفین نیست و دریافت حکم عدم سازش و ثبت طلاق در زمان بسیار کوتاهتر و بسیار آسان تری صورت می گیرد.

     
    مبینا قره گوزلو
    چهارشنبه 30 / 6 - 4:36 PM
    بازدید : 219
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه