به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    عناوین دعاوی خانواده – وکیل کارشناس دادگاه خانواده

    بر اساس ماده 4 قانون حمایت از خانواده، دعاوی خانوادگی که در دادگاه خانواده رسیدگی می شود شامل موارد زیر است:

    نامزدی و خسارات ناشی از فسخ آن، ازدواج دائم و موقت و جواز نکاح، شرایط مندرج در عقد ازدواج، نکاح مجدد، جهیزیه، مهریه، نفقه زوجه و اجرت متعارف ایام عقد، رضایت و عدم نکاح، طلاق، رجوع. ، فسخ و ابطال. نکاح، مدت عقد و انقضای آن، حضانت و ملاقات فرزند، نسب، رشد، حجر و رفع آن، ولایت قهری، ولایت، امور مربوط به ناظر و امین اموال میت و ولایت در امور مربوط به آنها، نفقه اقارب، امور مربوط به غایب. فرزندان گمشده، سرپرستی کودکان بی سرپرست، اهدای جنین، تغییر جنسیت. مهمترین دعاوی خانوادگی در صلاحیت دادگاه خانواده.

    درگیری و خسارات ناشی از برهم زدن آن

    نامزدی یا قول یا قرار ازدواج عقدی است معمولاً شفاهی که بین دو نفر به منظور ازدواج در آینده بسته می شود. در زبان رایج به این قرار ازدواج و تعیین شرایط عقد آری می گویند و معمولاً بعد از بله بری دختر و پسر می گویند شرط مرسوم و لازم نامزدی دادن انگشتر یا انگشتر است. توسط مرد به زن هر چند از نظر حقوقی، قول نکاح نه تنها موجب ایجاد نکاح نمی شود، بلکه تعهدی برای طرفین ایجاد نمی کند و تبدیل به هبه می شود. و خسارات وارده در این مدت را از طرف مقابل مطالبه کرد (مواد 1035 تا 1038 قانون مدنی).

    ازدواج دائم، موقت و اذن ازدواج

    نیکا پیوند زناشویی زن و مرد است. طرفین عقد ازدواج با درخواست و قبول و انعقاد عقد با یکدیگر ازدواج می کنند. ازدواج به دو نوع ازدواج موقت و ازدواج دائم تقسیم می شود. عقد دائم ازدواجی است که مدتی ندارد و طرفین مدتی را برای ازدواج خود تعیین نکرده اند. از سوی دیگر، ازدواج موقت، ازدواجی است که مدت معینی دارد و معمولاً به آن متعه و صیغه می گویند.

    لازم به ذکر است که هر گاه عقد بدون محدودیت زمانی واقع شود دائمی است حتی اگر پس از مدت کوتاهی با فسخ یا طلاق منحل شود. جواز نکاح در مواد 1043 و 1044 قانون مدنی آمده است. مطابق ماده 1043 ازدواج دختر باکره اگر چه به سن بلوغ رسیده باشد با اذن پدر یا جد پدری است و اگر پدر یا جد پدری بدون دلیل موجه از اذن امتناع کند. اجازه او سلب می شود و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل ازدواج کند. مردی که می خواهد با او ازدواج کند و شرایط عقد و مهریه بین آنها پس از کسب اجازه از دادگاه مدنی خاص باید به دفتر ازدواج مراجعه و ثبت ازدواج کند. همچنین ماده 1044 مقرر می دارد که اگر پدر یا جد پدری در محل حضور نداشته باشند و تقاضای آنها معمولاً محال است و دختر نیز نیاز به عقد دارد، می تواند ازدواج کند.

    شرایط مندرج در عقد ازدواج

    شروط مندرج در عقد، شرایطی است که زوجین در دوران عقد بر آن توافق کرده و در عقد نکاح یا همان عقد قرار می دهند. طرفین عقد می توانند هر شرطی را که بخواهند در صیغه عقد قرار دهند، مشروط بر اینکه شرایط صحیح باشد و از بین شروط باطل نباشد. شرایط عقد ازدواج در اسناد ازدواج از پیش چاپ شده موجود است و طرفین آن را امضا می کنند. این شرایط محدود به موارد خاصی نیست، بلکه معمولاً شامل حق وکالت زوجه در طلاق، حق ادامه تحصیل زوجه، حق خروج از کشور زوجه، حق انتخاب شغل زوجه، حق انتخاب مسکن است. توسط زوجه، حق حضانت و تقسیم اموال.

    ازدواج مجدد

    ازدواج مجدد یک مرد است. اصولاً طبق قانون مرد مستقیم چنین حقی ندارد و برای این کار یا باید از همسر اولش اجازه بگیرد یا از دادگاه خانواده مجوز ازدواج بگیرد که البته دادگاه خانواده با آن موافقت خواهد کرد. به این درخواست فقط در شرایطی مانند تمکین همسر اول. .

    مهریه

    مهریه شامل اموالی است که دختر هنگام عقد به خانه شوهر می برد. مهریه جزء اموال زوجه است و زن می تواند به هر نحوی دخالت کند و شوهر تنها حق بهره مندی از آن را دارد.

    مهریه

    مهریه مالی است که مرد متعهد می شود در دوران عقد به همسرش بپردازد. طبق ماده 1087 قانون مدنی هر چیزی که دارای مال و حدودn به دست آورد می تواند مهر شود. بنابراین این اموال می تواند به صورت نقد، سکه، طلا و سایر اموال منقول یا غیرمنقول باشد.

    نفقه همسر و اجرت متعارف در دوران عقد

    مطابق ماده 1107 قانون مدنی، نفقه عبارت است از کلیه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاثیه منزل، هزینه های درمانی و بهداشتی و خادمین در صورت عادت یا نیاز ناشی از نقص عضو. یا بیماری در عقد دائم نفقه زن بر عهده شوهر است و در عقد موقت زن حق نفقه ندارد مگر اینکه شرط شده باشد یا عقد بر آن باشد. حقوق زوجه در دوران عقد یکی از حقوق مالی زوجه از قبیل مهریه و نفقه است که مرد موظف است در صورت مطالبه زن به آن پرداخت کند.

    مبینا قره گوزلو
    شنبه 29 / 5 - 9:18 PM
    بازدید : 239
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه