به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

     
     
     
     
    روابط زناشویی و مسائل مربوط به آن یکی از مسائل مهم هر جامعه است. ازدواج یکی از رایج ترین عقود در بسیاری از کشورهاست و این قرارداد یکی از رایج ترین عقود در کشور ما می باشد. به همین دلیل قانونگذاران کشور قوانینی را در خصوص روابط زناشویی تدوین کرده اند و همین امر باعث می شود در برخی مسائل نیاز به وکیل زناشویی احساس شود. اگر مردم قصد دارند با توسل به قانون به نتیجه برسند، بهتر است از وکیل کمک بگیرند تا پرونده حقوقی در سریع ترین زمان و به بهترین شکل به نتیجه برسد. در مسائل خانوادگی به وکیل خانواده و در مشکلات زناشویی به وکیل زناشویی نیاز است. در این مقاله به مشکلات خانوادگی و زناشویی می پردازیم و همچنین تمامی مواردی که حضور وکیل زناشویی به شما کمک می کند را بیان می کنیم.
     
    وکیل زوجیت در طلاق
     
    اگر زندگی مشترک به پایان برسد، طلاق راهی است که قانون پیش روی ما گذاشته است. طلاق پایان قانونی زندگی مشترک است و پس از آن طرفین هیچ مسئولیتی در قبال یکدیگر نخواهند داشت.
     
     
     
    گاهی طلاق توافقی صورت می گیرد که در این صورت مشکلات کمتر و از نظر سرعت و سهولت بهتر می شود. اگر این کار توسط وکیل زن و شوهر انجام شود، سرعت طلاق بیشتر می شود.
     
     
     
    گاهی اوقات طلاق غیر توافقی است و این نوع طلاق مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت، به خصوص زمانی که طلاق توسط زن مطرح شود. در این گونه موارد نیاز به وکیل ازدواج بیش از پیش احساس می شود تا بحث حقوقی به نتیجه برسد و زمان زیادی را نبرد.
     
     
     
    وکیل ازدواج در ازدواج
     
    یکی از مواردی که می توانید از وکیل ازدواج استفاده کنید مربوط به قبل از ازدواج است. علاوه بر عقد ازدواج شما، قراردادهای دیگری نیز می توان منعقد کرد که شرایط و شرایط زندگی یکی از طرفین را بهبود می بخشد. به همین دلیل برای ازدواج عاقلانه می توانید با وکیل ازدواج مشورت کنید تا تمامی شرایط لازم برای انعقاد عقد ازدواج را در نظر بگیرید.
     
     
     
    همچنین ممکن است در طول زندگی مشترک بین زوجین به دلیل شرایط زندگی یا شرایط مندرج در قرارداد، مشکلاتی پیش بیاید. در این صورت می توان با انجام مشاوره حقوقی رابطه زناشویی مشکلات را حل کرد و وضعیت زندگی را به نحو بهتری متعادل کرد.
     
     
     
    همچنین از زمان انعقاد عقد، زوجین باید علاوه بر احراز شرایط مندرج در عقد، به وظایف زناشویی خود که هم در عرف و هم در قانون تعیین شده است، عمل کنند. در صورت امتناع یکی از طرفین از انجام وظایف زناشویی، می توان با مراجعه به وکیل زناشویی و مشاوره حقوقی، مسائل و مشکلات را برطرف کرد.
     
     
     
    گاهی پیش می آید که زن و شوهر به دلیل مشکلاتی که به وجود می آید، حقوق طرفین را سلب می کنند. مثلاً ممکن است مردی همسرش را از خروج از خانه منع کند. در چنین شرایطی و زمانی که در زندگی مشترک با چنین مشکلاتی مواجه می شوند، مراجعه به وکیل ازدواج چاره ساز خواهد بود. با مراجعه به وکیل خانواده می توانید این گونه موارد را با کمک قانون به بهترین شکل حل کنید.
     
     
     
    مجموعه دعاوی ازدواج
     
    بر اساس عقد نکاح، شوهر مکلف به پرداخت حقوق به زوجه است و تحت هیچ شرایطی نمی تواند از پرداخت آن امتناع کند. حقوق زن که شامل مهریه، نفقه و نفقه ایام عقد است، هم در شرع و هم در قانون ذکر شده است و تحت هیچ شرایطی جز در موارد استثنا نمی توان از پرداخت آن امتناع کرد.
     
     
     
    مهریه عندالمطالبه رایج ترین نوع مهریه در زمان حاضر است که در این نوع مهریه به محض درخواست زن باید پرداخت شود. اما گاهی پیش می آید که مرد از پرداخت این حق خودداری کند. در چنین شرایطی زوجه می تواند با مراجعه به وکیل زوجیت که در زمینه جهیزیه تخصص دارد حقوق خود را مطالبه کند. نکته مهم این است که بر خلاف تصور، مهریه مربوط به زمان طلاق نیست و در طول زندگی قابل مطالبه است.
     
     
     
    نفقه
     
    نفقه یکی از حقوق مهم زن است که در طول زندگی باید پرداخت شود. طبق قانون، اگر مردی از پرداخت نفقه همسر خود امتناع کند، زن می تواند شکایت کند. در این هنگام دادگاه نفقه را با توجه به شرایط زن تعیین و مرد را به پرداخت آن محکوم می کند. در صورت امتناع مجدد مرد از دادن نفقه، زوجه می تواند خود را طلاق دهد. البته این نکته تنها به عواقب مدنی عدم پرداخت مهریه اشاره دارد و یکی از تبعات کیفری آن حبس مرد در صورت عدم پرداخت نفقه است. در چنین شرایطی حضور وکیل زناشویی می تواند زوجه را در احقاق حقوق خود و رسیدن به اهداف خود یاری دهد.
     
     
     
    گفتنی است در قانون آمده است که مرد باید نفقه بدهد مگر اینکه زن به وظایف زناشویی خود عمل نکند. این مورد که از آن به عنوان نشوز یاد می شود مانع دریافت نفقه زن محسوب می شود. زن مجرد مستحق دریافت نفقه نیست و نمی تواند به دلیل عدم دریافت نفقه شکایت کند.
     
    در چنین شرایطی مرد می تواند برای جلوگیری از تضییع حقوق خود با مراجعه به وکیل ازدواج اظهارات خود را بیان کند.
    مبینا قره گوزلو
    چهارشنبه 6 / 7 - 3:57 PM
    بازدید : 183
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه