به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    نشر از کلمه نشر است که به معنای بسط و گسترش چیزی یا موضوعی است و دروغ نیز از کلمه دروغ به معنای دروغ و چیزی غیر واقعی است.

    باید بدانید که در قانون مجازات اسلامی جرمی به نام نشر اکاذیب داریم که ضوابط و مقررات خاص خود را دارد و این جرم به هر شخص و هر شخصی نسبت داده نمی شود و باید خصوصیات آن رعایت شود تا مرتکب بتواند به اتهام نشر اکاذیب محکوم شود عنصر قانونی نشر اکاذیب
    جرم نشر اکاذیب در ماده 698 قانون مجازات اسلامی قانون مجازات اسلامی تعریف شده است و بر اساس تعریف قانونی این جرم، اگر شخصی خلاف واقع به طرق ذکر شده در زیر بگوید، به مجازات این جرم محکوم خواهد شد. .
    وسایلی که حاوی جرم نشر اکاذیب هستند عبارتند از:

    حرف
    شکایات
    مکاتبه
    آرایز
    گزارش
    توزیع اوراق اعم از چاپی یا مکتوب با امضا یا بدون امضا
    مراقب باشید اگر چیزی غیرواقعی نمی گوید و در عوض اعمالی را به اشخاص حقیقی یا حقوقی نسبت می دهد. اگر از طرف خود یا از طرف دیگری به بهانه نقل قول گفته باشد، باز هم به نشر اکاذیب محکوم می شود.

    عنصر روانی جرم نشر اکاذیب
    همان طور که از ماده 698 قانون مجازات اسلامی بر می آید; جرم نشر اکاذیب باید دارای سوء نیت خاص و سوء نیت عام باشد که به شرح زیر تقسیم می شود.

    باید قصد آسیب رساندن به دیگران یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی در انتشار اعمال و اعمال خلاف واقع باشد و اگر شخصی بدون سوء نیت خاصی چیزی را در گروه خصوصی بدون قصد تشویش اذهان عمومی نسبت دهد، حتی اگر موجب تشویش اذهان عمومی نخواهد شد و مشمول جرم نشر اکاذیب نخواهد شد.

    توجه داشته باشید که در جرم نشر اکاذیب کلیه اظهارات کذب باید کتبی باشد و اظهارات شفاهی مشمول جرم نشر اکاذیب نخواهد بود.

    آیا نشر اکاذیب هم توهین است؟
    باید توجه داشته باشید که مطالبی که به صورت ناخواسته و به قصد تشویش اذهان عمومی منتشر می شود، نباید حتی حاوی مطالب و معانی توهین آمیز باشد و ممکن است توهین آمیز باشد یا نباشد.

    مثلاً برای تشویق اذهان عمومی می‌توان فردی را حرام‌زاده‌ای معرفی کرد که می‌تواند مشمول حد شود، یا فردی را که دارایی فراوانی دارد، به‌گونه‌ای معرفی کرد که اذهان عمومی را دچار آشفتگی کند و هر دوی آنها مشمول جرم نشر اکاذیب. بودن.

    آیا نشر اکاذیب لزوماً اظهارات خلاف واقع است؟
    نکته مهم این است که برای ارتکاب جرم نشر اکاذیب باید مطالب کذب بوده و در صورت صحت مطالب منتشر شده مشمول جرم نشر اکاذیب نبوده و ممکن است مورد توهین و افترا قرار گیرد.

    مجازات نشر اکاذیب
    مجازات نشر اکاذیب حبس از دو ماه تا دو سال یا شلاق تا ۷۴ ضربه شلاق است که از جرایم درجه ۶ و در صلاحیت دادگاه کیفری دو می باشد.

    مبینا قره گوزلو
    يکشنبه 15 / 3 - 0:32 AM
    بازدید : 343
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه