به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    همیشه شنیده‌ایم که می‌گویند دکتر حافظ اسرار بیمار است، حالا می‌خواهیم بررسی کنیم:

    اگر یک پزشک اسرار بیمار خود را فاش کند، آیا مرتکب جرمی شده یا فقط آن را نقض کرده است؟
    در صورت وقوع جرم آیا این عمل فقط شامل پزشک می شود یا شامل تمام مشاغلی می شود که با توجه به شغلشان با اسرار طرف مقابل سروکار دارند؟ افشای اسرار حرفه ای در قانون مجازات اسلامی
    قانون مجازات اسلامی جرم افشای اسرار حرفه ای را به این صورت تعریف کرده است که کلیه کسانی که به واسطه شغل یا شغل خود رازدار شده و اسرار را فاش می کنند به مجازات مقرر در ماده 648 قانون مجازات اسلامی محکوم می شوند.

    وی همچنین به صورت تمثیلی مشاغلی را برای کسانی که در مورد شغل یا حرفه خود پنهان کاری می کنند ذکر می کند و مثال هایی می آورد که شامل پزشک، جراح، ماما، داروساز و... می شود.

    آیا مجروح در جرم افشای حرفه ای می تواند مرتکب را ببخشد؟
    طبق ماده 104 قانون مجازات اسلامی، جرم افشای اسرار حرفه‌ای جرم قابل گذشت است و شخص در هر مرحله از رسیدگی می‌تواند برای صدور قرار تعقیب یا تعلیق اعدام از مرجع صالح درخواست تعلیق دادرسی کند. ممکن است مورد باشد.

    آیا مشاغل دیگری به دلیل مشاغل مذکور در ماده 648 مشمول این ماده است؟
    همانطور که گفته شد مشاغل مذکور در ماده 648 از قبیل پزشک، ماما، جراح و داروساز، تمثیلی بوده و سایر مشاغل از قبیل وکالت، نیروی انتظامی، روانشناس، روانپزشک و غیره نیز مشمول این ماده می باشند. .

    آیا صدور قرار منع تعقیب از سوی فردی که مرتکب جرم افشای اسرار حرفه ای شده است وجود دارد؟
    همان طور که از متن ماده 648 برمی آید، اشخاصی که به واسطه شغل یا حرفه خود رازداری می کنند، هر گاه در «موارد نامشروع» اسرار مردم را فاش کنند به مجازات مقرر محکوم می شوند.

    بنابراین هرگاه افشای این اسرار بنا به دستور دادگاه و مراجع قضایی و برای رسیدگی به پرونده ای ضروری باشد، افراد شاغل در مشاغل مذکور موظف به توضیح و افشای اسرار بیمار بوده و مشمول این ماده نخواهند بود. و مجازات مربوطه.

    آیا افرادی در جرم افشای اسرار حرفه ای در مکانی غیر از محل کار دخیل هستند؟
    در نظر داشته باشید که افراد شاغل در این مشاغل تنها در صورتی درگیر جرم می شوند که از طریق شغل خود از اسرار آن فرد مطلع باشند و فرقی نمی کند که سر کار باشند یا در مهمانی.

    به عنوان مثال، اگر فردی روانپزشک را در یک مهمانی یا حتی عروسی به اتاقی ببرد و اسرار را برای او فاش کند و او را ملاقات کند، حتی اگر در مطب روانپزشکی خود نباشد، یا همچنان متهم به افشای اسرار حرفه ای خواهد شد. اما اگر شخصی برای افتتاح دفتر دکتری به مطب خود مراجعه کند و در گفت و گوهای دوستانه و صمیمانه به او بگوید چون به دلیل شغلی متوجه نشده است، مشمول جرم افشای اسرار حرفه ای نخواهد بود. پرونده محل کار او سقوط کرده است.

    مبینا قره گوزلو
    يکشنبه 15 / 3 - 0:35 AM
    بازدید : 291
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه