به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    اخاذی در لغت به معنای اجبار یا تحقیر است و در قانون مجازات اسلامی نیز به همین معنا تعریف شده است. اگرچه در قانون مجازات اسلامی جرم روشنی به نام زورگیری و تحقیر یا اخاذی نداریم. تحلیل برخی از مواد قانون مجازات اسلامی، اما می توان نتیجه گرفت که این جرایم از قبیل زورگیری، تحقیر و زورگیری در قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده است. . اخاذی همان زور، تهدید، قلدری و سوء استفاده از زور است. باید در کوچه و کوچه و مکان خلوت به یک نفر پول داد و اموالش را دزدید. فرقی بین زن یا مرد یا کودک بودن قربانی یا پیرمرد یا جوان بودن قربانی نیست.

    می توان گفت ماده 669 قانون مجازات اسلامی تعریف نسبتاً کامل و جامعی از زورگیری ارائه کرده است. خواه قتل یا تلفات جانی، ناموسی یا افشای اسرار خود یا نزدیکانش یا نه و این تهدید و این اکراه و الزام به اجبار شخص به پرداخت مبلغی یا انجام یا عدم انجام کاری محکوم خواهد شد. اگر بخواهد

    بنابراین جرم زورگیری دارای دو رکن اساسی مادی است. اولین قدم این است که مرتکب اخاذی یا زورگیری از قربانی را انجام دهد و این اجبار یا اکراه می تواند تهدیدآمیز باشد.

    همانطور که در مبحث روش های اثبات تهدید بیان شد، این امر می تواند شامل تهدید به قتل، خودزنی، مال، ضرر به ناموس شخص و همچنین افشای اسرار او یا سایر بستگان و نزدیکان باشد. قسمت دوم عنصر مادی این جرم این است که این تهدید و این عمل برای دریافت وجه معینی یا الزام مجنی علیه به انجام یا عدم انجام کاری است در غیر این صورت جرم ارتکابی مشمول جرم ارتکابی نخواهد بود. اخاذی

    مجازات اخاذی
    بر اساس ماده 669 قانون مجازات اسلامی و در صورتی که جرم منطبق با مواهب مادی و معنوی این ماده باشد، مرتکب زورگیری به 74 ضربه شلاق یا حبس از دو ماه تا دو سال محکوم می شود که درجه شش محسوب می شود. جنایت و مرتکب را می توان در بر گرفت. نهادها برای تعویق مجازات، تعلیق اجرای مجازات، تبدیل شدن به یک نهاد نیمه لیبرال.

    مرجع صالح برای رسیدگی به جرم زورگیری
    جرم زورگیری از جرایم درجه شش محسوب می شود و مستقیماً به دادگاه نمی رود و ابتدا باید در دادسرا رسیدگی شود. ادله و مدارک را بررسی می کند و در صورت صحت مدارک و قابلیت استناد به آنها، احضاریه صادر و پرونده را برای رسیدگی به دادگاه صالح ارسال می کند.

    مبینا قره گوزلو
    يکشنبه 15 / 3 - 0:43 AM
    بازدید : 239
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه